Final Entries of Albanian RT Song Festival promoted by Eurovision


 “If you don’t have plans how to spend your Christmas holidays yet, we have the perfect solution for you,” a recent article published on “www.eurovision.tv” says about the 54th edition of Albanian Radio Television Song Festival due to be held by the year end.

Final Entries of Albanian RT Song Festival promoted by Eurovision

“Watch the Albanian national selection with us – it will be broadcast live on December 25, 26 and 27 this year,” the Eurovision article goes on saying about the biggest national song contest in the country.

"Festivali i Këngës" is not only the national selection for the Eurovision Song Contest, it’s the most prestigious Albanian music competition which has taken place every year since 1962.

Referring to some of the participants in this year’s festival edition, Eurovision underlines that both Adrian Lulgjuraj and Luiz Ejlli have already represented Albania in previous Eurovision Song Contests, while two other contestants, namely Klajdi Musabelliu and Erga Halilaj, have also been on the Eurovision stage before, as backing artists.

This year, the 54th edition of the festival will be held in Tirana, with two Semi-Finals on December 25th and 26th, and the Final on December 27th.

Following is the full line-up of the competition as announced by public broadcaster RTSH:

“Mos ik” –  Egert Pano, “Përrallë” – Eneda Tarifa, “Dashurinë s’e gjejmë dot” – Revolt Klan,  “Një kafe” – Kozma Dushi, “Infinit” – Enxhi Nasufi,  “Të ndjek çdo hap” –  Florent Abrashi, “Buzëqesh” – Dilan Reka, “Flakë” – Evans Rama, “Engjëll i lirë” –  Sigi Bastri,  “Artistë”  – Grupi Simbol, “Për një mrekulli” – Lindi Islami, “Triumf” – Egzon Pireçi, “Merrmë që sot” –  Aslajdon Zaimaj, “Asaj” – Nilsa Hysi, “Një det me ty” – Jozefina Simoni, “Sa të dashuroj” – Genc Tukiçi,

“Monolog”  –  Erga Halilaj, “Në sytë e mi” – Teuta Kurti,  “Dashuri në përjetësi”  – Klodian Kaçani dhe Rezarta Smaja, “Pa mbarim”  – Luiz Ejlli, “Ato që s’ti them dot”  – Renis Gjoka, “Liroje zemrën” –  Besa Krasniqi, “S’je për mua” – Flaka Krelani, “Dielli vazhdon të më ngrohë” – Andi Tanko, “Era” – Edea Demaliaj, “Jeto dhe ëndërro”  – Adrian Lulgjuraj, “Ajo çfarë ndjej” – Kristi Popa, “Dëgjoje këngën o Atë” – Voltan Prodani, “Ndodh edhe kështu” – Klajdi Musabelliu, dhe “Muza”  – Entela Zhula dhe Niku Zhula./ata/
Final Entries of Albanian RT Song Festival promoted by Eurovision Final Entries of Albanian RT Song Festival promoted by Eurovision Saturday, October 17, 2015 Rating: 5
Powered by Blogger.