3 15-year old boys die in car accident in Greece, an Albanian among them

3 15-year old boys die in car accident in Greece, an Albanian among them

 Një aksident rezultoi në tre vdekje të ndodhura në Kiparisia, Greqi. Viktimat janë 15 vjeçare - një shqiptar, një grek dhe një bullgar.

Të tre djemtë ishin në mesin e shokëve të klasës. Pasi e lanë shkollën sot, dolën me automjetin e babait të djalit bullgar, të drejtuar nga ky i fundit.

Ata u përplasën me një kamion në autostradën Pirgo-Methoni, pranë Terpsitheas, jashtë Kiparisas. Greqia dhe Bullgaria vdiqën në ato momente, ndërsa shqiptarët vdiqën në spital. Shoferi i furgonit, një 48-vjeçar gjithashtu është lënduar lehtë nga shtypja.

Tre të mitur jetonin me familjet e tyre në Kiparisia.
3 15-year old boys die in car accident in Greece, an Albanian among them 3 15-year old boys die in car accident in Greece, an Albanian among them Monday, November 19, 2018 Rating: 5
Loading...
Powered by Blogger.