6 Albanians may be part of Swedish Parliament

6 shqiptarë në garë për Parlamentin e Suedisë

In parliamentary elections held in Sweden today, the six candidates vying Albanians from different political parties.
Candidate from the Albanian community in Sweden, who can be elected as a Member of in this Scandinavian country, are Adnan Dibrani Kokallari Arba, Adrian Kaba, Naim Murseli, Aurora Pirraku-Eriksson and Chris Xhemajli, reports "albinfo.ch".

Adnan Varbergu Dibrani from Sweden, a young descent from Mitrovica, for the first time in 2010 was elected a deputy in the Parliament of Sweden, becoming the first Swedish-Albanian entering the parliament.

Today he will candidate for the largest party in the country, the Social Democratic Party. He aims second mandate in the Swedish Parliament in Hallandit region.

In today's will be voted for the election for 20 delegate of regional parliaments and 290 municipal assemblies.
6 shqiptarë pranë uljes në Parlamentin e Suedisë

Në zgjedhjet parlamentare në Suedi që zhvillohen sot, konkurrojnë edhe gjashtë kandidatë shqiptarë nga parti të ndryshme politike.
Kandidatët nga komuniteti shqiptar në Suedi, të cilët mund të zgjidhen deputetë të Parlamentit të këtij shteti skandinav, janë Adnan Dibrani, Arba Kokallari, Adrian Kaba, Naim Murseli, Aurora Pirraku-Eriksson dhe Shkurte Xhemajli, raporton “albinfo.ch”.

Adnan Dibrani nga Varbergu i Suedisë, një i ri me prejardhje nga Mitrovica, në vitin 2010 për herë të parë është zgjedhur deputet në Parlamentin e Suedisë, duke u bërë suedezo-shqiptari i parë që hyn në këtë parlament.

Sot ai është kandidat për partinë më të madhe në vend, Partinë Socialdemokrate. Ai synon mandatin e dytë në Parlamentin suedez në regjionin e Hallandit.

Në zgjedhjet e sotme votohet edhe për delegatët e 20 parlamenteve rajonale dhe të 290 kuvendeve komunale./Express/
- Oculus News

6 Albanians may be part of Swedish Parliament 6 Albanians may be part of Swedish Parliament Sunday, September 14, 2014 Rating: 5
Powered by Blogger.