Elephants Attacking Humans and Cars
English - This amateur video shows how dangerous elephants can be, who can attack people and vehicles. In this mounted video are revealed episodes from different cases of elephant attack; in a case a domestic elephant is attacking their padrons. For more follow this incredible video. Shqip - Kjo video amatore tregon se sa të rrezikshëm janë ndonjëherë elefantët, të cilët mund të sulmojnë njerëz dhe automjete. Në këtë video të montuar shfaqen episode të ndryshme të rasteve të sulmit nga elefantët, madje në një rast shfaqet edhe një elefant i zbutur, i cili sulmon padronët e tij. Për më tepër ndiqeni këtë video të pabesueshme.
Elephants Attacking Humans and Cars  Elephants Attacking Humans and Cars Tuesday, August 26, 2014 Rating: 5
Powered by Blogger.