Another frightful sex scandal: Chief Police asks sex to woman in order to protect her

English - A week after Saranda sex scandal, when a SP official asked sex to mother of 4 children in order to get her employed, another scandal happened today in the other corner of the country; Velipoja Police Station chief asks sex to a woman, who went to police to denounce her husband for abusing on her. Chief police promised her protection with the condition of having sex with her.

 Internal Audit Service has arrested Police Station chief of Velipoja, Ernest Paluku, after allegedly consuming offence elements of "abuse of office" and "sexual or homosexual abuse of office".

"We suspect that the officer Ernest Paluku, using his functional duty, demanded sexual favors from RM citizen, which was presented at the Police Station in Velipojë to make denounce of violence and abuse by her husband," is written in a press release by Interior Ministry.

Investigative actions revealed that Paluku, after the presence of R. M. in his office to sue his husband for abusing and violating her, he asked her sexual favors to perform the duty that law asks.

These requests has been done out of R. M. wishes, were Paluku promises her protection from her husband but with the condition to sleep with her.

Investigative materials are filed to Shkodra Judicial District Prosecutor's Office for further investigation and action.
Another frightful sex scandal: Chef Police asks sex to woman in order to protect her
Ernest Paluku in his office

Shqip - Shërbimi i Kontrollit të Brendshëm ka vënë në pranga shefin e Stacionit policor të Velipojës, Ernest Paluku pasi dyshohet se ka konsumuar elementët e veprës penale të “Shpërdorimit të  detyrës” dhe “Marrëdhënie seksuale ose homoseksuale duke shpërdoruar detyrën”.

“Dyshohet se punonjësi i policisë Ernest Paluku, duke shfrytëzuar detyrën e tij funksionale, ka kërkuar favore seksuale nga shtetësja R.M, e cila ishte paraqitur në Stacionin e Policisë Velipojë, për të bërë një kallzim për dhunë dhe keqtrajtim nga bashkëshorti i saj”, bën me dije përmes një njoftimi Ministria e Brendshme.

Nga veprimet hetimore të kryera rezulton se punonjësi i policisë Paluku, pas paraqitjes së shtetases R.M, për të bërë denoncim nuk e ka kryer detyrën funksionale sipas procedurave standarde, por duke shfrytëzuar postin i ka kërkuar asaj favore seksuale.

Këto veprime i ka kryer jashtë dëshirës së shtetases R.M., të cilës i premtonte mbrojtje për shqetësimet që i sillte bashkëshorti i saj.

Materialet hetimore ju kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Shkodër për veprime dhe hetime të mëtejshme.
- Oculus News

Another frightful sex scandal: Chief Police asks sex to woman in order to protect her Another frightful sex scandal: Chief Police asks sex to woman in order to protect her Tuesday, August 26, 2014 Rating: 5
Powered by Blogger.