Rama reacts against President’s decree to send three laws back for review: Nishani lists DP’s pseudo-arguments


English
Prime Minister Edi Rama reacted today against the decision of President of the Republic to send back to parliament for review the three laws passed recently.

“President sends back for review the law on police and lists the pseudo-arguments of DP against a law worked out with international partners. Compassion. Reform doesn's stop. Parliament will pas again the law, of course. Pseudo-arguments of DP are worthless. Pity for DM," Rama writtes on Facebook.
Shqip
 Kryeministri Edi Rama reagoi sot pas vendimit të Presidentit të Republikës për të kthyer për rishqyrtim në Kuvend tre ligje të miratuara në fund të
“Presidenti kthen mbrapsht Ligjin për Policinë dhe rreshton pseudoargumentat e PD-së për një ligj të punuar me partnerët ndërkombëtare. Keqardhje. Por, është e kotë. Reformasndalet. Kuvendi do ta kalojë përsëri Ligjin e Policisë pa asnjë ndryshim, pseudoargumentat e PD-së s’vlejne. VajmedetPD”, shkruan kryeministri Rama.
- Oculus News
Rama reacts against President’s decree to send three laws back for review: Nishani lists DP’s pseudo-arguments Rama reacts against President’s decree to send three laws back for review: Nishani lists DP’s pseudo-arguments Friday, August 15, 2014 Rating: 5
Powered by Blogger.