”Made in Albania”, promotion of Professional Education

English - “Made in Albania” is the tittle of a serial film that aims to promote the Professional Education in Albania. This was an Social Welfare and Youth Minister, Erion Veliaj’s initiative supported by “Top Channel” television, due to bring to the Albanian public a serial film where the main protagonist is Gent Bejko.

Prime Minister Edi Rama has evaluated this initiative through Facebook.

"A super idea of Social Welfare and Youth Ministry and support for this serial", Rama writes.

Meanwhile the Minister of Social Welfare and Youth writes in his pos, "in this episod Gent will work in a Saranda hotel in cousine and by managing the hotel. At his side will be Maiku, a known cook, who will learn to Genti the secrets of the craft. Will he succeed?" Veliaj writes.
Shqip - “Made in Albania”, seriali që promovon arsimin profesional në Shqipëri
”Made in Albania”, promotion of Professional Education


“Made in Albania” do të jetë një serial i ri që do të promovojë arsimin profesional në Shqipëri.

Një ide e Ministrit të Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Erion Veliaj, i mbështetur nga televizioni “Top Channel”, do të sjellë për publikun shqiptar një serial ku protagonisiti kryesor, aktori Gent Bejko, do të jetë promotori i arsimit profesional në Shqipëri.

Kryeministri Edi Rama nëpërmjet një postimi në rrjetin social “Twitter” ka përshëndetur këtë nismë të MMSR-së.

“Një super ide e Ministrisë së Mirëqenies Sociale e Rinisë mbështetja për këtë super serial”, shkruan Kryeministri Rama, duke postuar gjithashtu një video që tregon detaje mbi këtë serial.
”Made in Albania”, promotion of Professional Education

Ndërsa Ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Erion Veliaj, shkruan në nje postim se, “në këtë episod Genti do të punojë në një hotel të Sarandës në kuzhine dhe në menaxhimin e hotelit. Në krah do të ketë Maikun, kuzhinier i mirënjohur, i cili do mundohet t’i mësoje Gentit sekretet e zanatit. A do t’ia arrijë ai vallë?”.

- Oculus News

”Made in Albania”, promotion of Professional Education ”Made in Albania”, promotion of Professional Education Sunday, August 24, 2014 Rating: 5
Loading...
Powered by Blogger.