ISIS performs mass execution in Syria

English
Islamic State (IS) militants have executed 20 people, including children, in the Syrian city of Deir ez-Zor by beheading them, said the Syrian opposition.


Local Coordination Committees of Syria (LCC) said on Saturday that 20 bodies, including those of children, had been found in the western part of the city of Deir ez-Zor which had been controlled by the Islamic State. IS reportedly detains tens of other people in the region.

The Islamic State has taken over large portions of Iraqi and Syrian territory - subsequently declaring the region a "caliphate," a notion rejected by Muslims leaders and scholars - driving 1.2 million people from their homes. Islamic State militants have been mainly targeting Shiite Muslims, Turkmen, Ezidis and Christians.

U.S. airstrikes in Iraq have helped Kurdish peshmerga forces and the Iraqi army to contain them.
Shqip

 Shteti Islamik ka kryer vrasje masive në shtetin Deir ez-Zor, përfshirë edhe fëmijë, deklaron opozita Siriane.

Komiteti Lokal i Koordinimit të Sirisë tha të shtunën se janë gjetur 20 trupa, përfshirë edhe trupa fëmijësh, në pjesën perëndimore të qytetit Deirz ez-Zor, i cili kontrollohej nga Shteti Islamik.

Shteti Islamik ka pushtuar territore të gjera në Irak dhe në Siri, duke bërë që të shpërngulen rreth 1.2 milion njerëz nga shtëpitë e tyre. Militantët e Shtetit Islamik kanë pasur si objektiv kryesorë myslimanët shiit, turkmenën dhe kristjanët.

Goditjet ajrore të forcave amerikane ka ndihmuar forcat peshemenga kurde dhe ushtrinë irakene që të kenë nën kontroll forcat e Shtetit Islamik, raporton agjencia shtetërore turke e lajmeve AA.
- Oculus News

ISIS performs mass execution in Syria ISIS performs mass execution in Syria Sunday, August 24, 2014 Rating: 5
Powered by Blogger.