Hero Saves Woman from Shark's Terrible Tooth
English - During a snorkeling trip off of Australia's west coast, 19 year old Elyse Frankcom is attacked by a large great white shark. See incredible footage captured during the incident and hear first hand accounts from Elyse and Trevor Burns, the stranger that saved her life. 
Shqip - Gjatë një udhëtimi në brigjet perëndimore të Australisë, 19-vjeçarja Elyse Frankcom , teksa po notonte e pajisur me vetëm një maskë uji,  u sulmua nga një peshkaqen i përmasave të mëdha. 
Për më tepër ndiqeni këtë video të pabesueshme gjatë incidentit dhe dëgjojeni se çfarë vetë ajo thotë për Trevor Burns, njeriun që i shpëtoi jetën.

- Oculus News

Hero Saves Woman from Shark's Terrible Tooth Hero Saves Woman from Shark's Terrible Tooth Tuesday, August 26, 2014 Rating: 5
Powered by Blogger.