International arrest warrant for Lavdrim Muhaxheri


Interpol has received the request of
Kosovo authorities that Lavdrim Muhaxheri to be included in the wanted system of the international police.
Placing of the Kosovar citizen in the wanted list of Interpol who is presently fighting with Islamic State for Iraq and the Levant (ISIS) is confirmed for Radio Kosova from Basic Court in Ferizaj/Urosevac.

Lavdrim Muhaxheri is the next Kosovar who is posted in the wanted network of Interpol as a very dangerous person.

Sahit Krasniqi, the judge who has released the decision for international arrest warrant for Muhaxheri, confirmed that the request for international arrest warrant is approved from the Department for International Cooperation of Ministry of Justice. This way from now on Muhaxheri is most wanted of the Interpol.

Muhaxheri in July shook the world while posting a picture while cutting the head of one minor person. The picture was confirmed as genuine from his family members./Express/
INTERPOLI ka pranuar kërkesën e autoritetetve kosovare, që Lavdrim Muhaxheri të përfshihet në sistemin e të kërkuarve ndërkombëtarë.

Vendosjen e kosovarit që aktualisht po lufton në Irak, nën emblemën e Shtetit Islamik të Sirisë dhe Levanit, në listën e të kërkuarve të Interpolit e ka konfirmuar për Radio Kosovën, Gjykata Themelore në Ferizaj.

Lavdrim Muhaxheri vendoset kështu në listën e personave më të rrezikshëm në botë, që kërkohen nga ana e forcave policore.

Sahit Krasniqi, gjykatësi që ka lëshuar vendimin e fletëarrestit ndërkombëtar për Muhaxehrin ka konfirmuar se nga Sektori për Bashkëpunim Ndërkombëtar i Ministrisë së Drejtësisë është njoftuar se kërkesa për fletëarrest ndërkombëtar është aprovuar.
- Oculus News
International arrest warrant for Lavdrim Muhaxheri International arrest warrant for Lavdrim Muhaxheri Friday, August 15, 2014 Rating: 5
Powered by Blogger.