Basha: The sex scandal is the face of the government


English

The head of DP, Lulzim Basha commented the sexual scandal of Kokedhima's secretary, who in exchange for a job position asks sexual favors from her 15-year-old daughter.


Through a status on Facebook, Basha says that this is not an isolated case, but the main characteristic of the Renaissance.

"Men who have been sentenced for prostitution in several countries, drug traffickers. These are those who are bringing the Renaissance in Albania and with the help of both Rama and Meta are spreading in all levels. Is this the country we deserve, the Albania we dream and want?", he says.

News24 is expected to publish today the exclusive video where Agron Cane, offers a job position to a woman and asks to have sex with her daughter. 
Shqip
Kreu i PD-së, Lulzim basha, komentoi ditën e djeshme skandalin seksual të sekretarit Kokëdhima, i cili në këmbim të një vendi pune kërkonte të bënte seks me një 14 vjeçare.

Përmes Facebook-ut Basha thotë që ky nuk është një rast i izoluar, që nënkupton që këtë gjë anëtarët e PS-së e kanë bërë edhe herë të tjera. Dhe se kjo është fytyra e Rilindjes.

"Njerëz që janë dënuar për prostitucion në disa vende, si trafikant droge. Këta janë ata që sollën Rilindjen në Shqipëri dhe me ndihmën Rama-Meta po e përhapin në të gjitha nivelet," ka deklaruar Basha.
- Oculus News
Basha: The sex scandal is the face of the government Basha: The sex scandal is the face of the government Sunday, August 17, 2014 Rating: 5
Powered by Blogger.