Anita Shala in the final of "Miss Switzerland 2014"

English - Anita Shala is one of the 18 finalist, which will compete on Oct. 11 to be elected "Miss Switzerland 2014". In this spectacle compete two other Albanian girls by origin: Saranda Maliqi and Donika Krasniqi.

Anita Shala wants to win "Miss Switzerland 2014". The 20-year-old girl, who lives in Emmenbrucke, Luzern, is the only candidate from central Switzerland, which takes part in this wonderful spectacle.

"I communicate much better with those people who are not very personable. Many people associate beauty with pride, others with envy and jealousy. This is I don't like, " Anita said in an interview.

Shqip - Anita Shala është njëra nga 18 finalistet të cilat do të konkurrojnë më 11 tetor për t’u zgjedhur “Miss Zvicra 2014”. Në këtë spektakël marrin pjesë edhe dy shqiptare të tjera: Saranda Maliqi dhe Donika Krasniqi.

Anita Shala dëshiron të fitojë “Miss Zvicra 2014”. 20-vjeçarja, e cila jeton në Emmenbrucke të Luzernit, është e vetmja kandidate nga Zvicra qendrore, e cila merr pjesë në këtë spektakël.


“Shumë më mirë kuptohem me ata njerëz që nuk janë shumë të pashëm. Shumë njerëz, bukurinë e lidhin me arrogancë, të tjerët me zili dhe xhelozi. Kjo nuk më pëlqen”, thotë Anita.
- Oculus News

Anita Shala in the final of "Miss Switzerland 2014" Anita Shala in the final of "Miss Switzerland 2014" Tuesday, August 26, 2014 Rating: 5
Powered by Blogger.